Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze są z gorzką czekoladą...mniam, ale jak kto woli...:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 394
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 394
Składniki
ok18-25 sztuk Sposób przygotowania: Nagrzać piekarnik do 200*C. W dużej misce albo na stolnicy zmieszać przesianą mąkę z cukrem, kakao, proszkiem do pieczenia i szczyptą soli. Stopić masło w małym garnku. (Odstawić do przestygnięcia). Pośrodku mieszanki zrobić wgłębienie. Wlać we wgłębienie: jajka, mleko i PRZESTYGNIĘTE masło. Wszystko szybko wymieszać łyżką. Na koniec, mieszając dodać drobno posiekaną czekoladę. Wyłożyć papilotkami formę do babeczek. Napełnić niecałe foremki. Piec 10-15 minut aż się zazłocą... SMACZNEGO!!!