Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie, wilgotne i pyszne
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 18
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 506
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 115
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 18
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 506
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 115
Składniki
Wymieszać ze sobą wszystkie składniki oprócz kakao i bakalii. Mieszamy łyżką tylko do połączenia się składników
Z jasnego ciasta odlać niecała szklankę ciasta, do reszty dodać kakao i bakalie, wymieszać łyżką (nie używamy miksera). Bakalie dodawałam "na oko"
Do papilotek nakładać łyżka na przemian ciasto ciemnie i jasne
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st - 20- 25 min.