Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i łatwe w wykonaniu
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35875
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 253
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 287
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35875
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 253
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 287
Składniki
Do miski wsypać wszystkie suche składniki (mąka, cukier, proszek do pieczenia, kakao ). wymieszać,
Do drugiej miski składniki mokre (mleko, masło- rozpuszczone i wystudzone, jajka, zapach waniliowy).
Do składników suchych wlać mokre, wymieszać niezbyt starannie. Napełnić foremki do muffin do 3/4 wysokości. Piec w temp. 200oC około 20 minut. Udekorować w/g uznania. Ja udekorowałam ubita śmietana i zrobionymi przezemnie figurkami z gotowej masy cukrowej. Smacznego!