Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Składniki
Margaryne,cukier,kakao,wode oraz cukier waniliowy zagotowac. Nastepnie po zagotowaniu i ostygnieciu reszte produktow dodajemy delikatnie mieszajac . Gotowa mase wlewamy na wysmarowana blache tluszczem i posypana bulka karta.Pieczeny w 180stopniach ok.30 minut.Po ostygnieciu polewamy polewa.
Polewa: 125gram margaryny ,5 lyzek cukru, 2 lyzki kakao.2 lyzki smietany.