Do góry

Desery Przepis na:

Murzynek

Desery

Autor: Olkaa

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 208

Dodano: 03.02.2008

Odsłon: 10037

Bardzo proste ciasto.

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Roztopić margarynę, dodać cukier i mleko, kakao. Całość zagotować i ostudzić. Do uprzednio sporządzonej masy dodać mąkę, żółtka, proszek do pieczenia i pianę z białek. Wymieszać. Piec w temperaturze 180-200 st.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agnieszka7 11 maja 2009 2 szklanki mleka to przesada góra pół szkalnki!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

docia 05 lutego 2008 można też dodać zamiast takiej ilości cukru miód, powidła i sodę z octem, i co najważniejsze dla mnie, nie trzeba ubijać białek!!!!!!! wystarczy wymieszać.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń