Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Sposób przygotowania: Utrzeć dokładnie margarynę z cukrem i jajkami. Następnie wsypać mąkę z sodą i wlać mleko. Wszystkie składniki ciasta dokładnie połączyć.
Po chwili dodać kakao i przyprawę. Cały czas ucierając dołożyć dżem.
Gotowe ciasto wyłożyć na przygotowaną formę i wstawić do nagrzanego piekarnika do 170 stopni i piec około 35 minut.