Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście jest to nowa odsłona tego ciasta- wegańska i bezglutenowa! A jednak obłędnie pyszna ;)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 288
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 408
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 322
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 268
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 288
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 408
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 322
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 268
Składniki
Fasolę namoczyć (najlepiej całą noc), a następnie ugotować do całkowitej miękkości.
Zblendować banany z daktylami, stevią i mąką sojową oraz mlekiem migdałowym.
Do masy dodawać stopniowo fasolę przez cały czas blendować- do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do całości dodać pokruszone orzechy nerkowca, wymieszać i przełożyć do małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.