Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę pyszny mus, a do tego samo zdrowie. Potas, magnez, żelazo i tak potrzebny kobietom kwas foliowy.
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2638
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 318
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 191
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3239
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2638
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 318
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 191
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3239
Składniki
Pracę na musem zaczynamy od obrania banana. Kroimy go w plasterki i wkładamy do wysokiego naczynia. Jabłko obieramy, też kroimy w plasterki i dorzucamy do banana. Dokładamy sporą łyżkę miodu, u mnie gryczany, jedną płaską łyżeczkę młodego jęczmienia i ok. 50 g jogurtu. Wszystko dokładnie blendujemy, na koniec dolewamy resztę jogurtu.