Do góry

Desery Przepis na:

MUS CZEKOLADOWY Z OWOCAMI

Desery

Autor: Krzysiek_m8

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 122

Dodano: 03.01.2008

Odsłon: 1302

Do rozpuszczonej czekolady dodac ubita śmietanę delikatnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na ok. 30 min.

Składniki

  • 1. Czekolada czarna WEDEL, 0,300 kg
  • 2. Śmietana 30%, 1 l
  • 3. Greapefruit, 3 szt
  • 4. Pomarańcz, 3 szt
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do rozpuszczonej czekolady dodac ubita śmietanę delikatnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na ok. 30 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń