Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 177
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 414
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 177
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 414
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Składniki
jagody zmiksować,żelatynę namoczyć w 2 łyżkach wody ,aby napęczniała, śmietanę ubić z cukrem,do żelatyny dodać jeszcze 3 łyżki gorącej wody ,rozprowadzić ją i dodać do śmietany razem z jagodami,wymieszać.Rozłożyć na porcje i zostawić do stężenia w lodówce.Przed podaniem można udekorować bitą śmietaną i jagodami