Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki nie są zbyt wyszukane, jednak smak... ach!!!
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 128
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 128
Składniki
Na patelni podsmażyłam 3 kiełbaski pokrojone w małą kosteczkę. Kiedy były dobrze zrumienione, dodałam posiekaną cebulę i smażyłam, aż się delikatnie zezłociła. W kubeczku rozmieszałam ok. 100 ml śmietany, 6 łyżeczek musztardy, 2 łyżki mąki. Tak wymieszane składniki wlałam do kiełbasy i mieszałam chwilę, aż sos zgęstniał. Wyłączyłam ogień pod patelnią i dodałam ogórka kwaszonego pokrojonego w małą kosteczkę. Podałam z kaszą jęczmienną.