Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na impreze (do mocnych trunkow) jak i na szybkie danie po dlugim dniu pracy
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Odcinamy z bulek gore i wyciagamy srodek. Posamzamy cebule i dorzucamy pieczarki potare na tarce na duzych oczkach. Dodajemy pieprz sol i troche maggi. Jak pieczarki sa gotowe wkladamy je do wydrazonej bulki, nakladamy pomidora, ser i/lub wedline. Wkladamy buleczki do rozgrzanego piekarnika (200 stopni) na ok 5 min az sie ser rozpusci i bulki beda chrupiace. Mozna tez podsmazyc na patelni. Jak juz jest gotowe mozna otworzyc gore z bulki i dodac ketchup, sos lub co kto woli ;) Smacznego