Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie obieramy pieczarki I cebule, kroimy na kawalki I podsmazamy na patelni, mozna doprawic sola I pieprzem . Jajka obieramy , nastepnie kroimy wzdluz na pol , wyciagamy zoltka I dajemy je do podsmazonych pieczarek z cebula. Wszystko blendujemy mozna jeszcze doprawic do smaku I nadziewamy polowki jajek farszem, na gore mozna polozyc natke pietruszki do dekoracji. Ukladamy na lisciach z salaty . Smacznego:)