Do góry

Przekąski Przepis na:

Nadziewane pomidorki

Przekąski

Autor: tori

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2326

Dodano: 28.05.2008

Odsłon: 13585

Pomidorki nadziewane tuńczykiem.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Tuńczyka zmieszać z majonezem, posypać szczyptą pieprzu. Umyć i osuszyć pomidorki, odkroić górę a następnie wydrążyć miąższ. Do pomidorków nakładać farsz. Wierzch udekorować żółtym serem pokrojonym w kosteczkę. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zuzikus 19 stycznia 2011 Polecam !!..latwe ,szybkie i b.dobrze smykuje :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń