Do góry

Przekąski Przepis na:

Nadziewane pomidory

Przekąski

Autor: xadix

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 494

Dodano: 16.10.2008

Odsłon: 1074

smaczne,zdrowe i kolorowe na talerzu:)

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. z pomidora scinamy tzw.daszki i wydrazamy (najwygodniej mala lyzeczka) tak aby nie uszkodzic skory; przygotowujemy farsz pieczarki podsmazamy z cebulka, ser trzemy na drobnej tarce, boczek posiekany na drobne paseczki podsmazamy; wydrazone pomidory kolejno wypelniamy ;ser zolty, boczek, ser zolty, pieczarki- po czym przykrywamy daszkiem z pomidora( pozostal po odcieciu przy wydrazaniu) ; zapiekamy w piekarniku okolo 10 min w temp. 200 stopniu C:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń