Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
delikatnie rozbic fileta podzielic na 4 czesci, oproszyc sola pieprzem i pozostalymi przyprawami,
nastepnie na kazdym filecie polozyc boczek,pora,marchew,papryke,maslo i przykryc zoltym serem
zawinac spaic wykalaczka wlozyc do pieca piec ok 30-40 min pod koniec pieczenia na kazdej roladce polozyc plaster sera i pozostawic do lekkiego stopienia.wyjac podawac z ziemniakami i sorowka