Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4- składnikowe! Tak zwane coś z niczego! A do tego bezglutenowe i bez jaj! ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w mleku.
Ugotowaną kasze odstawić do wystygnięcia.
Banana zblendować i wymieszać z kaszą oraz płatkami jaglanymi.
Masę przełożyć do formy (u mnie sylikonowej) i piec około 45 minut w temperaturze 180 stopni.
Gotowe ciasto wyciągnąc z piekarnika i pozostawić do wystygnięcia.