Do góry

Przekąski Przepis na:

Najpyszniejsze rydze

Przekąski

Autor: polkangaroo

Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 1296

Dodano: 07.09.2009

Odsłon: 22780

Smak, zapach i rozkosz podniebienia...

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozpuścić masło.

  2. Rozłożyć rydze na całej patelni (ciaśniutko).

  3. Upiec z obu stron każdego rydzyka ok. 5 minut.

  4. Można posolić i popieprzyć dla smaku.

  5. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anka88 28 września 2011 Na rydze zapraszam do Krynicy Morskiej! Wczoraj znaleźliśmy ponad 50 podczas godzinnego spaceru :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mniamu 29 stycznia 2010 ...gdzie w polsce rosną jeszcze rydze ...? to musi byc pyszne...

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 29 września 2009 u nas jest mnóstwo rydzy i to właśnie teraz, przepis znany jak świat a danie rozpływa sie w ustach

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

marek_psl 13 września 2009 najlepiej smakują gdy są wcześniej obgotowane w osolonej wodzie /1-3 min.w zależności od wielkości/ póżniej opanierowane i usmażone.Robi mi takie moja żona w nagrodę.Pyszne!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 08 września 2009 oh rydze, sto lat ich nie jadlam! pamietam z dziecinstwa mozna je bylo jeszcze znalezc w lesie ale stopniowo bylo ich coraz mniej.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 08 września 2009 może dobrze że nie dałąś zdjęcia, bo ślinka mi już cieknie- zdecydowanie tak - to są najlepsze rydze ( ja jeszcze opruszam solą )

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń