Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak Meksyku w zaciszu Twego domu :)
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 48
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 48
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Składniki
Usmażyć naleśniki wedle własnego przepisu.
Rozgrzać na patelni trochę oleju i usmażyć mięso mielone.
Po kilku minutach do usmażonego mięsa dodać przecier, kukurydzę i czerwoną fasolę (odsączyć z puszki, najlepiej na sitku) oraz przyprawy wedle własnego uznania. Gotować na małym ogniu często mieszając.
Każdy naleśnik złożyć na pół, w środek dodać farsz i złożyć w pólksiężyc. Polać keczupem i podawać:)
Można także złożone naleśniki posypać na wierzchu startym serem żółtym i zapiec kilka minut w piekarniku, po czym polać keczupem i podać.