Do góry

Przekąski Przepis na:

Naleśniki z nadzieniem szpinakowo-serowym

Przekąski

Autor: sikorka21

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 3032

Dodano: 17.02.2008

Odsłon: 5258

Pyszne danie o oryginalnym smaku.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Naleśniki: wymieszac jajka z oliwa szklanka piwa i sola , dosypujac make miksowac az powstanie geste ciasto, dolać letnią wode. wsypać przyprawy wymienione w składnikach.Usmażyć naleśniki. Nadzienie: szpinak rozmrozić na patelni na maśle dodać ser camembert i bleu, czosnek, sól i pieprz, mieszać do momentu aż szpinak połączy się z serami na gładką mase, dodać pokrojoną w kostke czerwoną papryke dusić jeszcze przez chwile. Gotowe naleśniki smarować cienką warstą nadzienia zawijać w rulony boki podwijając do środka. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń