Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Z mąki, jajka robimy ciasto nalesnikowe i pieczemy.Parowki gotujemy.Na upieczony nalesnik dajemy parowkę.polowe ogorka pokrojonego na cwiartki.Dodajemy ser zolty,zwijamy.Podgrzewamy az ser sie rostopi.Mozna polac keczupem jak kto chce. smacznego.