Do góry

Przekąski Przepis na:

Naleśniki z pieczarkami i kiełbaską

Przekąski

Autor: krysienka_86

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 115

Dodano: 19.09.2008

Odsłon: 2206

Pyszne..

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Przygotować naleśniki według swojego przepisu.. Pieczarki oczyścić i pokroic na małe kawałeczki, cebule i kiełbase w małą kosteczke. Na patelni rozgrzać łyżke oleju, wrzucić cebule, a następnie pieczarki (przyprawic) chwile poddusic dodać kiełbaske i smażyć chwile tak aby kiełbasa sie przypadkiem za mocno nie usmażyła.. przestudzić farsz (naszykować naleśniki) Na naleśnika położyc mały plasterek sera i troche gotowego farsz (nie przesadzać z farszem bo naleśnik może sie rozlecieć), zawinąć. Zanurzyc w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju. Smacznego!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń