Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Kiełbaskę wysmażyć( puszcza taki smakowity czerwony tłuszczyk)- powinna być na tyle tłusta, że nie będzie potrzebne smażyć na oliwie. Dodać pokrojoną w paski paprykę, po kilku minutach cukinię i bakłażana. Dolać pomidory. Doprawić ziołami, sola i pieprzem i dusić pod przykryciem.
Podawać obficie posypane świeżą bazylią z bagietką ziołową:)
Smacznego!!!