Do góry

Desery Przepis na:

Niezastygająca polewa do ciast

Desery

Autor: Mateusz15

Przepisów i artykułów: 55 Ocena: 2174

Dodano: 19.07.2009

Odsłon: 2321

szybka

Przygotowanie

  1. Wszystki składniki wsypać do garnuszka.

  2. Doprowadzić do zagotowania, cały czas mieszając. Gotować chwilę.

  3. Starcza na polanie okrągłego ciasta o średnicy 24 cm.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

angel58 22 stycznia 2010 właśnie szukałam takiej polewy,czy chodzi o to,że ona będzie miękka i podczas krojenia ciasta nie będzie się kruszyć?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anja35 24 lipca 2009 ja zamiast mleka daję zimną wodę, wtedy polewa ładnie się błyszczy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń