Do góry

Dania główne Przepis na:

nioki z itali pyszne

Dania główne

Autor: kocia

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 11

Dodano: 06.10.2008

Odsłon: 8343

nioki mozna kupic w dobrym markecie,jak male kopytka wygládaja,podgrzybki ok 3-4 duze sztuki,ser w plastry np.hohland albo inny w plasterki.smietana slotka np.rama sul,pieprz.jak kto lubi ostro chili ´mozna dodac.

Składniki

  • nioki,podgrzybki,smietana np rama slotka,ser hohland w plasterkach kilka sztuk 4np
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. nioki gotowac na malym ogniu dostaniesz je w dobrym markecie,tak dlugo gotowac jak podejta do gury.wyciagnac na duszlak.na masle dusic grzyby posolic,pieprzyc i dusic dodac smietane slotka np.rame imieszac,dodac nioki czyli nasze polskie podobne kopytka ale male musza byc .i mieszac .sul pieprz i na koniec 4 plastry sera hohland w plasterkach.mieszac jak zgestnieje wylaczyc z gazu.i smacznie apetycznie podawac

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: nioki

Zobacz więcej

Polecane przepisy: gnioki

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Madeleine 06 października 2008 witam jedny i najbardziej podstawowym skÅ�adnikiem bedzie sÅ�ownik ortograficzny pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń