Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet ze świeżą miętą, skórką cytrynową i rodzynkami.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 402
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 402
Składniki
Butelkę wyparzam. Miętę myję i suszę. Cytrynę zalewam wrzącą wodą, szoruję szczoteczką. Obieram skórkę. Rodzynki myję w ciepłej wodzie. Wszystkie składniki umieszczam w butelce. Delikatnie zalewam octem. Zamykam korkiem. Odkładam w ciemne, ciepłe miejsce.
Rozpoczynam odliczanie. Kilka tygodni. Poczekam pewnie 2-2,5 miesiąca.