Do góry

Przekąski Przepis na:

ogórki

Przekąski

Autor: lenarafal

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 1940

Dodano: 16.02.2008

Odsłon: 8239

ogórki kiszone "trzy dniowe"

Składniki

  • ogórki 10 sztuk
  • pęczek koperku
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 łyżki soli
  • woda
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. układamy ogórki w szklanym naczyniu, solimy, dodajemy poszatkowany czosnek i koperek. zalewamy wrzątkiem. po 3 dniach gotowe do jedzenia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń