Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gałązka selera nadaje im charakterystyczny smak i aromat. Wspaniałe na przystawkę, a także jako dodatek do dań obiadowych.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Ogórki obrać i pokroić na cienkie paski. Zasypać solą i odstawić na 15 minut.
Marchew i cebulę obrać i pokroić w krążki.Powkładać na dno słoików.Następnie powkładać ogórki i gałązkę selera.
Składniki na zalewę zagotować i zalać nią ogórki. Słoiki pasteryzować przez 5 minut, wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO!