Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne,delikatne ogórki w sam raz np. do klasycznego mielonego z ziemniaczkami,albo do mięska z grilla.
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 49
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 331
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 215
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 49
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 331
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Ogórki z cebulą i solą wymieszać i odstawić na 4 godziny.Po tym czasie odlać wytworzony sok.
Zalewę dokładnie wymieszać i wlać w ogórki, dokładnie wymieszać i odstawić na pół godziny.Przełożyć do słoików i pasteryzować 15 minut.