Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli smaku curry... Pyszne ogóreczki, które zawsze wychodzą.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy na ćwiartki, ósemki, w kostkę, plastry lub jak kto woli...
Cebule i marchew kroimy w plasterki.
Do słoiczków wkładamy plaster cebuli, kilka plasterków marchwi, liść selera, niepełną łyżeczkę gorczycy i ogórki.
Z podanych składników gotujemy zalewę, gorącą zalewamy ogórki i zakręcamy słoiczki. Pasteryzujemy ok 5 minut i gotowe :)
najlepiej smakują gdy postoją przynajmniej 2 tygodnie...