Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki,po ówczesnej degustacji.Bardzo przypadł mi do gustu.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 122
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 122
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Składniki
Ogórki myjemy kroimy na grubsze plastry solimy odstawiamy na 6 godzin.Po tym czasie odlewamy wodę i dodajemy czosnek pokrojony w plasterki,resztę składników i dokładnie mieszamy,odstawiamy na 12 godzin.
Ogórki nakładamy luźno do słoików zalewamy zalewą i pasteryzujemy około 5-8 minut.