Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO LUBIĘ TEN PRZEPIS PONIEWAŻ UWIELBIAM CZOSNEK
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 58
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2271
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 265
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1613
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 58
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2271
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 265
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1613
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY.POSOLIĆ I ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.CEBULĘ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI,CZOSNEK W PLASTERKI.
DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY.WSZYSTKO WYMIESZAĆ,ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ.PO TYM CZASIE SPRÓBOWAĆ,DOPRAWIĆ WEDŁUG UZNANIA.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.