Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona zupa w świątecznym wydaniu;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
Składniki
Ogórki zetrzeć na grubych oczkach tarki. cebule i czosnek również zetrzeć tylko na drobnych oczkach. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. .
Ogórki z czosnkiem i cebulą przełożyć do garnka. Dodać pokrojone ziemniaki. Wlać wino, bulion i gotować na wolnym ogniu aż ziemniaki będą miękkie.
Gdy ziemniaki będą juz miękkie dodać śmietanę i znów powoli zagotować.
Na koniec doprawić solą i pieprzem oraz wsypać posiekany koperek.