Do góry

Przekąski Przepis na:

Omlet z nadzieniem

Przekąski

Autor: renia

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 890

Dodano: 21.11.2007

Odsłon: 9256

Śniadanie dla osób, którym znudził się tradycyjny omlet czy jajecznica.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni podsmażyć wieprzowinę, szpinak i grzyby. W pojemniku rozbić jajka, dodać sos sojowy, sól i pieprz i wymieszać. Jajka wylać na gorącą patelnie z dodatkiem masła. Gdy się zarumieni odwrócić i smażyć minutę. Gotowy omlet wyłożyć na talerz, położyć na niego wieprzowinę, grzyby i szpinak a następnie zwinąć.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 09 października 2012 A te włosy to co? Niezbyt apetyczne zdjęcie. Poza tym wieprzowina niespecjalnie mi pasuje na śniadanie :/

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń