Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne danie z północnych Włoch. Makaron z małą ilością dodatków smakuje wybornie i przyrządza się go bardzo szybko.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36011
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 166
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 301
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36011
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 166
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 301
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Składniki
Cebulę obrałem, posiekałem i zeszkliłem na oliwie. Dodałem zmiażdżony czosnek i paprykę. Smażyłem około minuty, dodałem pomidory i wlałem ¼ szklanki wody. Dusiłem, aż sos zgęstniał. Dodałem odsączoną fasolę i posiekane listki bazylii, doprawiłem do smaku. Makaron ugotowałem w osolonej wodzie. Pod koniec gotowania włożyłem różyczki brokułów. Odcedziłem, wymieszałem z sosem, posypałem startym parmezanem.