Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem ma orientalny, tajski smak, może też służyć jako baza pod curry.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Zagotować bulion, do wrzątku wsypać groszek i gotować na wolnym ogniu do 15 minut.
Zmiksować zupę. Doprawić przyprawami do smaku i jeszcze raz zmiksować. Dodać mleczko kokosowe i ponownie zmiksować.
Zupę posypać wiórkami i groszkiem ptysiowym, grzankami albo podawać z ryżem . Krem ma orientalny, tajski smak, może też służyć jako baza pod curry.
Smacznego!