Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na prezent, ozdobę
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7240
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 158
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 183
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7240
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 158
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 183
Składniki
Słoiczki umyć, sparzyć wrzątkiem. Orzechy uprażyć na suchej patelni. Zdjąć z ognia gdy orzechy zaczną wydzielać swój zapach. Przełożyć do słoiczków.
Miód podgrzać, dodać cynamon, wymieszać i zalać nim orzechy. Słoiki zakręcić i zapasteryzować. Ostrożnie wyjąć z garnka i odstawić do góry dnem do następnego dnia. Produkt jest gotowy.