Do góry

Przekąski Przepis na:

Orzechy z jajem

Przekąski

Autor: annawk

Przepisów i artykułów: 231 Ocena: 6197

Dodano: 02.02.2009

Odsłon: 9536

jakie to dobre

Składniki

  • 10 jajek ugotowanych na twardo
  • 1/3 szklanki orzechów ziemnych (juz ołuskanych)
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Orzechy uprażyć na suchej patelni i zemleć. Jajka obrać przekroić na pół, wydrążyć żółtka do miseczki. Zółtka, orzechy , majonez i przyprawy rozmieszać na jednolitą masę. Pozostałe z jajek białka nadzewać tą masą i pałaszować - na zdrowie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń