Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ostra zupka na szybko ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Ugotować bulion (łeb karpia, skóra z łososia bez łusek, cebula pokrojona w talarki). Osobno na oliwie podsmażyć przez kilka minut paprykę pokrojoną w paski. Bulion przecedzić przez sitko, dodać paprykę, chilli posiekane drobno, ryby pokrojone w zgrabne małe kąski. Gotować ok. 10 minut. Dodać pomidory pokrojone w talarki, gotować ok. 5 minut. Doprawić pieprzem, chilli. Podawać z chlebem i jeść ze smakiem :)