Do góry

Zupy Przepis na:

Ostra zupka

Zupy

Autor: novajulia

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 1192

Dodano: 30.03.2008

Odsłon: 1394

Dla lubiących naprawdę mocne wrażenia.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kiełbasę pokroić na talarki a następnie na półksiężyce. Paprykę pokroić w paski,papryczkę chili w zależności od upodobań z pestkami lub bez pokroić bardzo drobno. Czosnek zmiażdżyć. Wszystkie składniki wrzucić do garnczka z wodą. Gotować około pół godziny. Podawać z chlebem lub bułką. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

novajulia 13 kwietnia 2008 Na pewno nie wiejską!!!! ale toruńska może być tylko podsuszona. Ta wiśniecka jest wędzona i ma specyficzny zapach, ale jak znajdziesz w sklepie np węgierską - taką na ostro to tez jest super.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń