Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza słoneczna aura sprawiła, że postanowiłam troszkę zaszaleć z kolorami i zrobić wieloowocowe przekąski z kuskusu!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Owoce obrać ze skórek i wszystkie razem zblendować, a następnie przetrzeć przez sitko, aby uzyskać jedynie sok z owoców.
Morele suszone zalać wrzątkiem, namoczyć, zblendować i połączyć z sokiem.
Mus zagotować ze stevią i dodać kuskus.
Zdjąć z kuchenki i odstawić pod przykryciem do momentu, aż kasza wchłonie cały płyn.
Po wystudzeniu uformować małe kuleczki.