Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, sycące i zdrowe śniadanko:) Myślę, że o dobroczynnych właściwościach granatu nie muszę nikogo przekonywać:)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 257
Polecam.
Odsłon: 741
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36265
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 415
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 257
Polecam.
Odsłon: 741
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36265
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 415
Składniki
Płatki i żurawinę zalewamy wodą i pozostawiamy pod przykryciem na całą noc. Następnie dodajemy 1 łyżkę kokosu, większość ziaren granatu wraz z powstałym po ich obieraniu sokiem. Dodajemy jogurt i mieszamy. Migdały prażymy na suchej patelni. Górę dekorujemy pozostałymi ziarnami granatu i obsypujemy uprażonymi migdałami. Smacznego:)