Do góry

Przekąski Przepis na:

paluszki chlebowe

Przekąski

Autor: mrowa

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 768

Dodano: 15.01.2008

Odsłon: 3205

szybkie,tanie

Składniki

  • chleb, 2-3 kromki
  • jajka, 2 szt
  • śmietana lub serek, 1 łyżki
  • świeże zioła, pare listków
  • sól,pieprz
  • czosnek, 2 ząbki
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Roztrzepać jajka ze śmietaną/serkiem i ziołami(rozmaryn,estragon,tymianek lub kto co lubi)posolić ,doprawić pieprzem.Z chleba(najlepiej czerstwy)odkroić skórkę pokroić na słupki.Namoczone w jajku paluszki ,smażyć na rozgrzanym oleju z czosnkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń