Do góry

Przekąski Przepis na:

paluszki francuskie

Przekąski

Autor: dobew

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 26.05.2009

Odsłon: 933

Łatwe, szybkie, smaczne

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozmrozić płat ( lub 2) ciasta, posmarować białkiem,posypać kminkiem, pokroić w paseczki ok. 2 cm x 7-8 cm

  2. Piec do zrumienienia w 180 st.C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Tosca 03 czerwca 2009 No Twój przepis jest genialny i twórczy! Brawo! Szkoda tylko, że jedyny... A śmiesz krytykować innych, którzy dali z siebie więcej. Może i RESZTÓWKI, to nie danie z najwyższej półki, ale mam wiele lepszych w swoim asortymencie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń