Do góry

Dania główne Przepis na:

PALUSZKI GRILLOWE Z ZIEMNIACZKAMI

Przepis dnia 2009-05-17
Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15438

Dodano: 14.05.2009

Odsłon: 8980

W sam raz dla amatorów grillowania.

Składniki

  • białe paluszki grillowe, 1 opakowanie
  • przyprawa grill ziołowy Kamis
  • małe młode ziemniaczki, ok.1,5 kg
  • sól, czosnek granulowany
  • masło
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Paluszki obsypac przyprawą ziołową, odstawic. Na grillu ułożyc dopiero pod koniec pieczenia ziemniaczków.

  2. Folię aluminiową wysmarowac masłem i układac obrane umyte ziemniaczki obsypane solą i czosnkiem. Zawinąc każdy osobno. Ułożyc na grillu i piec do miękkości. Podawac z ulubionym dipem i sałatką. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

killbill 17 maja 2009 Proste:))) Czy to przepis dla przedszkolaka?? Nie dziwne skąd tyle przepisów. To tak jakby dodawać przepis na wodę, słoną, słodką i gotowana lub z lodem:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń