Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy ludeckowie wiycie, co to jest panchkraut, tak wom prawia: panchkraut, po innymu ciapkapusta, to jest taki szałot z kiszonyj kapusty, sztamfowanych kartofli i omasty ze szpeku. To sie jy najlepiyj z karminadlem abo z krupniokiem. Takim łobiadym po szychcie, to żodyn hajer niy pogardzi. Taki panchkraut to u mojyj Starki boł roz na tydzień.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 178
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 379
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 178
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 379
Składniki
Weź kapusta, wciep jom do gorka, dodej trocha wody, liście bobkowe i wszystkie kulki. Ugotuj jom, co by była mieciuśko.
Kartofle łostrugej, i ugotuj, co by sie rozleciały
Weź patelnia, wciep na nia pokrajano cebula, a jak zacznie skwierczeć wciep pokrajany szpek abo wurszt. Usmaż, co by w całym domu woniało.
Kartofle musisz terozki z mlykiem i z tustym gryfnie usztamfować. Co by były głodkie jak szlagzana!
Wciepej usztamfowane kartofle do łodcedzonyj kapusty, dociep do tego szpyrka z cebulom i z grajfkom wymiyszej. Jak ci mało, to dodej pieprzu, bo mo być srogi tyn panchkraut.
Na patelnia dej trocha tustego, wciepej krupnioki i smaż pomału, żeby nie pynkły. Kiej bydom już fest wysmażone, nałóż na talyrz panchkrautu, dodej krupnioka i jydz, aż ci sie uszi zatrzynsom. Kiej twoje roztomiłe ślubne kochanie uwidzi tako porcja, to halby piwa ci niy pożałuje! Sczęść Boże!