Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 312 kcal.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 46
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 63
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 679
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 296
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 46
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 63
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 679
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 296
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło utrzyj z zielniną (natka, koperek) i porem. Posmaruj filety z jednej strony i zwiń ciasne roladki. Możesz spiąć wykałaczką, aby się nie rozpadły. 2. Każdą z przygotowanych roladek ułóż na osobnych kawałkach folii aluminiowej. Na wierzch roladki wlej po łyżce białego wina. Szczelnie obwiń folią i ułóż na ruszcie grilla lub na blasze piekarnika. Piecz około 15 minut. 3. Gotowe roladki przełóż na talerze, udekoruj koperkiem i cząstkami cytryny. Podawaj z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.