Do góry

Dania główne Przepis na:

Panga w pomidorach pod pierzynką z cebuli

Dania główne

Autor: efkam

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 84

Dodano: 30.12.2009

Odsłon: 3923

Przepyszne :D Łatwe Szybkie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Panierowaną pangę usmażyć, zdjąć z patelni

  2. Pokroić na kostkę cebulę, zeszklić, dodać przecier pomidorowy

  3. Chwilę dusić

  4. Ułożyć kawałki pangi w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem pomidorowym z cebulą.

  5. Zapiekać w piekarniku pod przykryciem ok. 10 min

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 30 sierpnia 2011 Panga to śmieć, nie ryba, niezależnie od sposobu przyrządzenia. Warto wiedzieć, co kładzie się na talerzu. Jeść coś takiego i jeszcze się zachwycać smakiem? Może jeszcze karmicie tym dzieci? :/

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń