Do góry

Dania główne Przepis na:

panga w sosie czosnkowym

Dania główne

Autor: basia_jj8

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 36

Dodano: 18.09.2008

Odsłon: 5731

moja rodzina to uwielbia:-)

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Flety z pangi posypać pieprzem i solą.Na rozgrzanej patelni podsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Przygotować sos:wlać śmietane do miseczki,wycisnąć czosnek,dodać musztarde i wymieszać.Całość polać przygotowanym sosem dodać zioła prowansalskie ,sół i pieprz do smaku. Posypać startym serem.Zapiekać około 20 min. w piekarniku o temperaturze 200*C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

krolkucharzy 05 września 2012 Smaczne, jak papierosy. I zdrowe, jak i one. Smacznego dla odważnych:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 13 września 2011 Proponuję zamienić Pangę na inną rybę. Panga to nafaszerowany chemią, antybiotykami i środkami grzybobójczymi śmieć. A ktoś ludzie tu jeszcze piszą, że zdrowa, niewiarygodne.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

oliwia_winna 10 marca 2010 wpisz w google: "cała prawda o pandze"
pozdrawiam!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń