Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja rodzina to uwielbia:-)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1669
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 26
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1576
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1669
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 26
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1576
Składniki
Flety z pangi posypać pieprzem i solą.Na rozgrzanej patelni podsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Przygotować sos:wlać śmietane do miseczki,wycisnąć czosnek,dodać musztarde i wymieszać.Całość polać przygotowanym sosem dodać zioła prowansalskie ,sół i pieprz do smaku. Posypać startym serem.Zapiekać około 20 min. w piekarniku o temperaturze 200*C