Do góry

Dania główne Przepis na:

Panga w zalewie pomidorowo-octowej

Dania główne

Autor: manola

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 20.10.2008

Odsłon: 3970

Pyszna, zdrowa. Najlepsza następnego dnia.

Składniki

  • ryba, filet pangi, 2kg
  • Zalewa,
  • ocet, 1/2szkl
  • woda, 1l
  • cukier, 1łyżka
  • sól, 1łyżeczka
  • przecier pomidorowy, średni
  • cebula, 2duże krojone w plastry
  • liśćie laurowe,
  • ziele angielskie
  • olej, 1/2szkl
> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z ryby opanierowac i upiec.Zrobic zalewę i gotować ok. 5min.. Rybę zalewamy warstwami zimną zalewą. Schłodzić w lodówce. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 19 września 2011 Antybiotyki, chemikalia, środki grzybobójcze polane wodą z chyba najbrudniejszej rzeki świata. Faktycznie świetny pomysł na obiad. Akurat ja wiem, co jem i co ile jest warte, bo moje doświadczenie i zawód pozwalają mi na sprawdzanie tego wszystkiego więc uwierzcie, że Panga to trucizna więc chociaż dzieciom tego nie wpychajcie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

manola 03 listopada 2008 Mozna uzyc kazdej ryby jezeli masz zastrzezenia do pangi. Tylko ktora ryba czy inne produkty sa zdrowe, my tego nie wiemy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Lucyna60 28 października 2008 wszystko tylko nie panga,poczytaj sobie w internecie o tej rybie to jej już nie kupisz Bo moim domownikom tak obrzydła że nie spożywamy tej ryby.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń